Hozzájárulok, hogy a mountybike.hu weboldal látogatásakor számítógépemen sütiket helyezzen el, melyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai és személyre szóló hirdetések megjelenítése céljából felhasználják. Bővebb információ az adatkezelési tájékoztatóban. Elfogadom
Menü

SiS Go Energia +Protein szelet 60 gr - Csokoládé & Narancs ízben

Katt rá a felnagyításhoz

Leírás és Paraméterek

A SiS GO Energy + Protein Szelet tápláló, könnyen emészthető, magas szénhidrát- és fehérjetartalmú, mely gyümölcsből, egészséges összetevőkből és szójafehérje-izolátumból készül.

A szénhidrát utánpótlás az edzés / verseny során javítja a teljesítményt, késlelteti a fáradtság kezdetét; míg a fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához.

A szervezetben levő szénhidrátraktárak kiürülése az egyik legfőbb oka a kimerültségnek (fáradtságnak), ezért a folyamatos szénhidrát fogyasztás szükséges a teljesítmény fenntartásához.

Az állóképességi sportolóknak a szénhidrát mellett fehérjéket kell fogyasztaniuk az edzés / verseny során annak érdekében, hogy megakadályozzák a fehérje lebomlását az izmokban, ami a mérsékelt vagy a nagy intenzitású hosszú ideig tartó edzés során jelentkezik.

Menny.:db