Hozzájárulok, hogy a mountybike.hu weboldal látogatásakor számítógépemen sütiket helyezzen el, melyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai és személyre szóló hirdetések megjelenítése céljából felhasználják. Bővebb információ az adatkezelési tájékoztatóban. Elfogadom
Termékek Menü

SHIELD LITE sárvédő - ZEFAL

SHIELD LITE sárvédő - ZEFAL Katt rá a felnagyításhoz

Leírás és Paraméterek

A Shield Lite egy könnyű és diszkrét sárvédő, mely tökéletesen illeszkedik a kerékpárjához. A nyeregpálcára könnyen felhelyezhető bármilyen szerszám és kellék nélkül, ha nincs többé rá szükségünk, félbehajtva könnyen tárolhatjuk, akár a nyereg alatt is. Pehely könnyű sárvédő, mely megvéd az esős időkben.
Tulajdonságok:
• Könnyű, csak 15 g!
• Egyszerűen felhelyezhető, összehajtva a nyereg alatt tárolható.
• Hagyományos, pálcás nyergekkel kompatibilis.
• Áramvonalas kialakításának köszönhetően nem kap bele a levegő, így menet közben is teljesen stabil marad.

Anyaga: Polipropilén
Rögzítés: Nyeregpálcára helyezhető.
Tömege: 15 g
Méretei: 330 mm x 100 mm x 0.7 mm

ZEFAL márkáról: Folyamatos fejlesztéseknek és az egyedi és innovatív kerékpáros szemléletnek köszönhetően, a ZEFAL az egyik legnagyobb kerékpáros tartozék gyártó a világon. ZEFAL teljes termékskálája több mint 200 termékből áll.
Fejlesztéseket és teszteket szenvedélyes kerékpárosok végzik, a termékek tervezése és gyártása nagyrészt Franciaországban, Loire völgyében található gyárban folynak. A szenvedélyes csapat mindig nagy várakozással van a folyamatos fejlesztésék felé, és a kerékpáros tapasztalatokat figyelembe véve haladnak előre.
ZEFAL az innovációs stratégiája középpontjába azt teszi, hogyan tudja meghaladni a kerékpáros fogyasztói elvárásokat.
Ár:
2.200 Ft
Menny.:db