Hozzájárulok, hogy a mountybike.hu weboldal látogatásakor számítógépemen sütiket helyezzen el, melyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai és személyre szóló hirdetések megjelenítése céljából felhasználják. Bővebb információ az adatkezelési tájékoztatóban.

Maszk 575 Massive

Leírás és Paraméterek

Massive kerékpáros maszkunk cserélhető 5 rétegű PM2.5 aktív szénszűrős betétjének köszönhetően megvéd ilyen időben is, hogy ne kerülhessenek a káros apró részecskék a tüdőnkbe.

A maszk 2 gumipánttal jól simul az arcunkhoz, anélkül, hogy vágná fülünket. Széles, puha gumipántja kiemelt kényelmet nyújt viselőjének. 2 darab N99-es szeleppel láttuk el, ami elősegíti a gyors kilégzést, ez egy aktív tevékenység végzéshez fejlesztett maszknál elengedhetetlen.

Méretek:
S: 51-55 cm fej körméret
M: 55-57 cm fej körméret
L: 57-62 cm fej körméret

A maszk mosható mosógépben 40 C°-on, a belső szűrők nélkül!
Szűrői cserélhetők, melyet az N99-es szelepek rögzítenek a maszkhoz.

Szűrők a termékhez külön is vásárolhatók és akár hitelesített FFP2-es szűrőmaszk betéttel is rendelhető, mely a Nemzeti Népegészségügyi Központ által a Covid19 vírus elleni védekezéshez ajánlott.

Szűrők:
 
PM2,5 aktív szén réteggel ellátott 5 rétegű szűrő.

Rétegek:
1. Nem szőtt textília
2. porszűrő réteg
3. aktív karbon réteg
4. porszűrő réteg
5. Nem szőtt textília

Részecskeszűrő tartomány 0,1 – 2,5 mikron. Rásimul az arcra. Megakadályozza az allergén és irritáló porok bejutását a légző rendszerbe, kiszűri a polleneket, kipufogógázokat, a szálló port, füstöt, baktériumok és vírusok egy részét, szagokat semlegesít.

Maszk 575 Massive

5.990 Ft
Menny.:db