Hozzájárulok, hogy a mountybike.hu weboldal látogatásakor számítógépemen sütiket helyezzen el, melyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai és személyre szóló hirdetések megjelenítése céljából felhasználják. Bővebb információ az adatkezelési tájékoztatóban.

Lámpa szett CAT HL-EL135/TL-LD135-R (OMNI 3) - CATEYE

Leírás és Paraméterek

HL-EL135:

3 LED-es lámpa OptiCube technológiával. Két AA elemmel működik, 80 óra világítás folyamatos módban, és 320 óra villogó üzemmódban, így tökéletes mindennapi használatra. Szerszám nélkül felszerelhető Flextight tartóval, mellyel gyorsan és egyszerűen felszerelhető, gyakorlatilag bármilyen kormányra.

TL-LD135:

Fantasztikus három LED-es teljesítmény, gazdaságos áron. Az Omni 3 elnevezésű hátsó lámpa New Omni Directional technológiájának köszönhetően 360 fokos láthatóságot biztosít, ezáltal növeli a biztonságot. Három módban működtethető: gyors, villogó és folyamatos. A két db AAA elem akár 200 óra üzemidőt biztosít. A Cateye exkluzív FlexTight konzol és csipesszel lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag bárhova felrögzíthető.

CatEye márkáról:

A CatEye a világ egyik vezető gyártója a kerékpáros kilométerórák és a kerékpárlámpák piacán. 1964-ben kezdődött a CatEye történelem Osakaban, Japánban, amikor is létrehoztak egy elemes első lámpát a kerékpározáshoz. Lámpáik nagyon jól észrevehetőek, jól bevilágítják az utat. Kilométeróra választékukban található vezetékes és vezeték nélküli típus, illetve GPS is. Saját szabadalmaiknak és folyamatos innovációiknak köszönhetően termékeik nagyon népszerűek, megbízhatóak és tartósak.

Lámpa szett CAT HL-EL135/TL-LD135-R (OMNI 3) - CATEYE

13.200 Ft
Menny.:szett