Hozzájárulok, hogy a mountybike.hu weboldal látogatásakor számítógépemen sütiket helyezzen el, melyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai és személyre szóló hirdetések megjelenítése céljából felhasználják. Bővebb információ az adatkezelési tájékoztatóban. Elfogadom
Termékek Menü

Első lámpa CAT HL-EL135 (fekete), - CATEYE

Leírás és Paraméterek

 

HL-EL135 3LED-es lámpa OptiCube technológiával.

 

Két AA elemmel működik, 80 óra világítás folyamatos módban, és 320 óra villogó üzemmódban, így tökéletes mindennapi használatra.

 

Szerszám nélkül felszerelhető Flextight tartóval, mellyel gyorsan és egyszerűen felszerelhető, gyakorlatilag bármilyen kormányra.

 

 

Lámpa méretei:

3,5 cm széles

8 cm hosszú

2 cm magas

 

CatEye márkáról:

 

A CatEye a világ egyik vezető gyártója a kerékpáros kilométerórák és a kerékpárlámpák piacán. 1964-ben kezdődött a CatEye történelem Osakaban, Japánban, amikor is létrehoztak egy elemes első lámpát a kerékpározáshoz. Lámpáik nagyon jól észrevehetőek, jól bevilágítják az utat. Kilométeróra választékukban található vezetékes és vezeték nélküli típus, illetve GPS is. Saját szabadalmaiknak és folyamatos innovációiknak köszönhetően termékeik nagyon népszerűek, megbízhatóak és tartósak.

 

Ár:
7.550 Ft
Menny.:db