Hozzájárulok, hogy a mountybike.hu weboldal látogatásakor számítógépemen sütiket helyezzen el, melyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai és személyre szóló hirdetések megjelenítése céljából felhasználják. Bővebb információ az adatkezelési tájékoztatóban. Elfogadom
Termékek Menü

Első lámpa A-ALumina 400 lm USB, fekete - AUTHOR

Leírás és Paraméterek

Az Author márka legerősebb USB töltős első lámpája az aluburkolatú Author A-Lumina 400 lm. Átlátszó borítású töltési szintjelzővel.

  • Kollimátor technológiát használtunk a megalkotásánál, - a lencsék a széttartó fénynyalábokat párhuzamossá teszik, közben megtartva erősségüket.
  • Használat esetén a töltési szintjelző LED-je zölden világít, ha a töltési szint 50-100% közötti, pirosan, ha 50% alá esik. Töltésnél piros LED világít, ha a lámpa akkumulátora töltődik, zölden, ha feltöltődött.
  • USB micro B töltési lehetőséggel.
  • Üzemidő: kb 1,5 óra magas intenzitású, folyamatos módban; kb 3 óra alacsony intenzitású, folyamatos módban; kb. 3 óra villogó módban
  • Kb. 500 alkalommal újratölthető Li-ion akkumulátorral (3,7 V - 2200 mAh).
  • 25,4-31,8 mm - univerzális rögzítő pánt

 

Author márkáról:

Az Author cég 1993 óta gyárt és forgalmaz kerékpárokat, kerékpáros alkatrészeket és kiegészítőket. Az AUTHOR Csehországban és Szlovákiában az egyik legismertebb és legnépszerűbb kerékpáros márka, ezen felül még 23 országban van jelen. Magyarországon 2002 óta van a bringás piacon.

Termékeik megbízhatósága garantálja, hogy a kikapcsolódás és a sportolás valódi örömteli élménnyé válik.

Ár:
19.990 Ft
Menny.:db